$type=slider$sn=0$l=0$m=0$show=home

$show=home$Over Solut

Solut, strategische groeipartner en expert in personeelszaken van A tot Z op maat van KMO’s. From Hire to Fire: Rekrutering & Assessment, Sociale Audit en Personeelsadvies, Personeelsadministratie en Payroll, Team- & Management Coaching, Interim HR management, Opleiding & Advies en Individuele Loopbaanbegeleiding. Solut ontzorgt je van de personeelstaken, om tijd en geld te besparen, met gemotiveerde werknemers.

[DIENSTEN]_$type=three$m=0$h=200$rm=0$l=1$c=9$sn=0$p=1$show=home

[TEAMLEDEN]_$type=carousel$h=150$cls=6$c=12$show=home

HONDEN OP DE WERKVLOER, EEN WIN-WIN VOOR WERKGEVER EN WERKNEMER

Steeds meer bedrijven zien de voordelen in van het toestaan van honden op de werkvloer. En terecht, want onderzoek wijst uit dat dit zowel voor werkgevers als werknemers een aantal positieve effecten kan hebben.

Voordelen voor werknemers:

  • Minder stress: Honden zorgen voor een ontspannen sfeer en kunnen stressniveaus verminderen. Dit kan leiden tot een betere mentale gezondheid en minder ziekteverzuim.

  • Verhoogd geluksgevoel: Honden zorgen voor gezelschap en kunnen een gevoel van geluk en welzijn verhogen. Dit kan leiden tot een hogere motivatie en productiviteit.

  • Meer sociale interactie: Honden kunnen een aanleiding zijn voor sociale interactie tussen collega's. Dit kan leiden tot een betere teambuilding en samenwerking.

  • Meer beweging: Hondenliefhebbers zullen waarschijnlijk meer bewegen tijdens de werkdag, door met hun hond te wandelen of te spelen. Dit kan leiden tot een betere gezondheid en conditie.

Voordelen voor werkgevers:

  • Gemotiveerdere en productievere werknemers: Werknemers die zich prettig voelen en minder stress ervaren, zijn doorgaans gemotiveerder en productiever.

  • Verbeterde teambuilding: Honden kunnen een aanleiding zijn voor sociale interactie tussen collega's, wat kan leiden tot een betere teambuilding en samenwerking.

  • Betere employer branding: Bedrijven die honden toestaan op de werkvloer, worden vaak gezien als modern en vooruitstrevend. Dit kan een aantrekkelijk pluspunt zijn voor potentiële werknemers.

  • Geverifieerde ROI: Studies hebben aangetoond dat bedrijven die honden toestaan op de werkvloer, een hogere return on investment (ROI) hebben.

Tips voor het succesvol implementeren van honden op de werkvloer:

  • Maak duidelijke regels: Het is belangrijk om duidelijke regels op te stellen over wanneer honden wel en niet welkom zijn op de werkvloer. Denk hierbij aan regels over hygiëne, veiligheid en gedrag.

  • Zorg voor een proefperiode: Het is een goed idee om een proefperiode te organiseren om te zien of het toestaan van honden op de werkvloer goed werkt voor het bedrijf.

  • Houd rekening met allergieën: Zorg ervoor dat er rekening wordt gehouden met werknemers die allergisch zijn voor honden.

  • Investeer in training: Het is mogelijk om een training te organiseren voor werknemers over hoe ze op een verantwoorde manier met honden op de werkvloer omgaan.

Conclusie:

Honden op de werkvloer kunnen een aantal voordelen hebben voor zowel werkgevers als werknemers. Door duidelijke regels op te stellen en rekening te houden met alle betrokkenen, kan het toestaan van honden op de werkvloer een succesvolle manier zijn om de werkomgeving te verbeteren.

Extra tips:

  • Zorg voor een speciale ruimte waar honden kunnen spelen en rusten.

  • Organiseer regelmatig activiteiten voor honden en hun baasjes, zoals een wandeling of een speelmiddag.

  • Maak gebruik van online tools om het baasjes makkelijker te maken om hun hond mee te nemen naar het werk.


    Heb je hierover bijkomende vragen? Onze experten informeren je graag. 

    Contacteer ons voor info op afspraak via info@solut-hr.be





$type=two$show=/p/q-a.html$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1

$type=two$m=0$l=1$c=2$p=0$show=/p/QuickScan.html

$type=two$show=/p/blog.html$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1

$type=three$m=0$h=200$rm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/wie-is-wie.html

$type=blogging$m=0$rm=0$l=0$show=/p/over-ons.html

$type=list$m=0$c=20$p=1$show=/p/faq.html

$type=three$c=18$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/referenties.html

$type=two$m=0$l=1$c=2$p=0$show=/p/subsidies.html

$type=grid$m=0$sn=0$rm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/diensten.html

$type=three$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/kmo-portefeuille.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/contact.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/agenda.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/over-ons.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=post

Naam

Audit,2,blog,112,Diensten,9,faq,11,in de kijker,98,nieuws,153,nieuwsbrief,142,Openstaande vacatures,5,q&a,3,referenties,69,slider,60,subsidies,3,team,7,Top kandidaten,3,
ltr
item
Solut Passion for HR: HONDEN OP DE WERKVLOER, EEN WIN-WIN VOOR WERKGEVER EN WERKNEMER
HONDEN OP DE WERKVLOER, EEN WIN-WIN VOOR WERKGEVER EN WERKNEMER
HONDEN OP DE WERKVLOER, EEN WIN-WIN VOOR WERKGEVER EN WERKNEMER
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEWyWAQ-Bp-SFpbkIXzF7SS3_W7Bf4qt_AIA5aMk8GyfhwRzstF4lrDJ9QE_JDCFc3e1ILxGaugow4AQ6A7wzPCQXNfkDj2zPMF9j1IiV1G3hwJk4NtBbAsvKsgoCIytYyuxtePkdiSn6lLZjxmqUK3foZv6_mX65NShF_4WpeHeLgDAW80lntKnUf7pBB/w640-h616/WOEFS.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEWyWAQ-Bp-SFpbkIXzF7SS3_W7Bf4qt_AIA5aMk8GyfhwRzstF4lrDJ9QE_JDCFc3e1ILxGaugow4AQ6A7wzPCQXNfkDj2zPMF9j1IiV1G3hwJk4NtBbAsvKsgoCIytYyuxtePkdiSn6lLZjxmqUK3foZv6_mX65NShF_4WpeHeLgDAW80lntKnUf7pBB/s72-w640-c-h616/WOEFS.png
Solut Passion for HR
https://www.solut-hr.be/2024/05/honden-op-de-werkvloer-een-win-win-voor.html
https://www.solut-hr.be/
https://www.solut-hr.be/
https://www.solut-hr.be/2024/05/honden-op-de-werkvloer-een-win-win-voor.html
true
1717154096694814607
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Ontdek alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief SEARCH ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy