$type=slider$sn=0$l=0$m=0$show=home

$show=home$Over Solut

Solut, strategische groeipartner en expert in personeelszaken van A tot Z op maat van KMO’s. From Hire to Fire: Rekrutering & Assessment, Sociale Audit en Personeelsadvies, Personeelsadministratie en Payroll, Team- & Management Coaching, Interim HR management, Opleiding & Advies en Individuele Loopbaanbegeleiding. Solut ontzorgt je van de personeelstaken, om tijd en geld te besparen, met gemotiveerde werknemers.

[DIENSTEN]_$type=three$m=0$h=200$rm=0$l=1$c=9$sn=0$p=1$show=home

[TEAMLEDEN]_$type=carousel$h=150$cls=6$c=12$show=home

COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE



Als Commercieel Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor het efficiënt beheren van diverse administratieve taken ter ondersteuning van de zaakvoerders en diens commerciële bedrijfsactiviteiten. Je speelt een cruciale rol bij het coördineren van klantafspraken, het opstellen en opvolgen van offertes, het beheren van facturatie en betalingen en het onderhouden van goede communicatie met klanten en leveranciers.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Mailboxbeheer: Beheren van verschillende mailboxen en zorgen voor een tijdige en nauwkeurige opvolging van inkomende e-mails.

  • Klantafspraken inplannen: Telefonisch contact opnemen met (potentiële) klanten voor inplanning van (sales)afspraken met duidelijke (mondelinge en schriftelijke) communicatie, ter garantie van een efficiënte (werk)planning.

  • Aanvraag en opvolging van orderbevestigingen: Actief aanvragen en opvolgen van prijsaanvragen en orderbevestigingen bij leveranciers om erop toe te zien voor het correct en tijdig opmaken van klantenoffertes, alsook tijdig leveren van materialen. 

  • Offerte Opmaak: Opstellen van offertes op basis van de ontvangen documenten van de zaakvoerders, waarbij je nauwkeurigheid en aandacht voor detail hanteert.

  • Assistentie in planning: Proactieve opvolging van de planning voor tijdige reservatie en adhoc opvolging van levering van heftrucks en overig extern te huren materiaal voor plaatsing.

  • Commerciële opvolging: Opvolgen van verstuurde offertes door middel van persoonlijk contact met potentiële klanten, waarbij je streeft naar het behalen van commerciële doelstellingen.

  • Administratieve opvolging en facturatie: Verantwoordelijk voor de administratieve opvolging en facturatie, inclusief het opmaken van facturen voor voorschotten en eindafrekeningen en het nauwgezet bijhouden van betalingen.

  • Klantcommunicatie: Onderhouden van goede communicatie met klanten, waarbij je hen regelmatig updates geeft over mogelijke plaatsingsdata, de voortgang van de werken opvolgt en het premie attest doorstuurt bij oplevering.

Kwalificaties en vaardigheden:

  • Minimaal een diploma middelbaar onderwijs of gelijkwaardig.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om meerdere taken tegelijkertijd te beheren.

  • Nauwkeurigheid en aandacht voor detail bij het opstellen van documenten zoals offertes en facturen.

  • Ervaring met administratief werk en kennis van relevante softwaretoepassingen is een pluspunt.

  • Klantgericht en in staat om effectief te communiceren met zowel interne als externe belanghebbenden.

Als “Administratief Commercieel Bediende" speel je een essentiële rol bij het ondersteunen van de commerciële activiteiten van het bedrijf en draag je bij aan een positieve klantbeleving en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de zaakvoerders en ben je de spilfiguur op kantoor voor het totale reilen en zeilen van de bedrijfswerking.


Heb je interesse om mee te groeien met ons? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar mireille.vandevorst@solut-hr.be of elizabeth.degouveia@solut-hr.be


$type=two$show=/p/q-a.html$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1

$type=two$m=0$l=1$c=2$p=0$show=/p/QuickScan.html

$type=two$show=/p/blog.html$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1

$type=three$m=0$h=200$rm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/wie-is-wie.html

$type=blogging$m=0$rm=0$l=0$show=/p/over-ons.html

$type=list$m=0$c=20$p=1$show=/p/faq.html

$type=three$c=18$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/referenties.html

$type=two$m=0$l=1$c=2$p=0$show=/p/subsidies.html

$type=grid$m=0$sn=0$rm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/diensten.html

$type=three$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/kmo-portefeuille.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/contact.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/agenda.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/over-ons.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=post

Naam

Audit,2,blog,110,Diensten,9,faq,11,in de kijker,98,nieuws,153,nieuwsbrief,139,Openstaande vacatures,5,q&a,3,referenties,69,slider,55,subsidies,3,team,7,Top kandidaten,3,
ltr
item
Solut Passion for HR: COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE
COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE
Commercieel Administratief Bediende
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsqfAzt71MPFJNkl3Lrltyb_lmFATh5WCwBbJ3RSi6PU9avuT9P-BKFprlhll_YNPVVhG7dygbPRfuLnoMl6Q8wnPrscJdh47SL2NxrMtS3oi8NNthcyFHf_fyRjCmovD59yGWz-DYPipDoHa2vAcRTXldNoadCxrBNrd9cw92rbgTOxyoDDu8-KtqfLWG/w640-h536/vacatures%20nieuw%20(Instagram-bericht%20(Vierkant)%20(32).png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsqfAzt71MPFJNkl3Lrltyb_lmFATh5WCwBbJ3RSi6PU9avuT9P-BKFprlhll_YNPVVhG7dygbPRfuLnoMl6Q8wnPrscJdh47SL2NxrMtS3oi8NNthcyFHf_fyRjCmovD59yGWz-DYPipDoHa2vAcRTXldNoadCxrBNrd9cw92rbgTOxyoDDu8-KtqfLWG/s72-w640-c-h536/vacatures%20nieuw%20(Instagram-bericht%20(Vierkant)%20(32).png
Solut Passion for HR
https://www.solut-hr.be/2024/04/commercieel-administratief-bediende.html
https://www.solut-hr.be/
https://www.solut-hr.be/
https://www.solut-hr.be/2024/04/commercieel-administratief-bediende.html
true
1717154096694814607
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Ontdek alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief SEARCH ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy