$type=slider$sn=0$l=0$m=0$show=home

$show=home$Over Solut

Solut, strategische groeipartner en expert in personeelszaken van A tot Z op maat van KMO’s. From Hire to Fire: Rekrutering & Assessment, Sociale Audit en Personeelsadvies, Personeelsadministratie en Payroll, Team- & Management Coaching, Interim HR management, Opleiding & Advies en Individuele Loopbaanbegeleiding. Solut ontzorgt je van de personeelstaken, om tijd en geld te besparen, met gemotiveerde werknemers.

[DIENSTEN]_$type=three$m=0$h=200$rm=0$l=1$c=9$sn=0$p=1$show=home

[TEAMLEDEN]_$type=carousel$h=150$cls=6$c=12$show=home

Day 1: Ready to Kick ass!! Het leven van een ondernemer

Ready to Kick ass!

JA, en zeker de mijne. Gisteren een vlog van 3 min. online gepost. Blijkt dat deze na 1 minuut werd afgebroken. Mijn fout! (dat gebeurt wel vaker) Grrr****   Maar, wat blijkt deze ochtend? De vlog heeft toch 750 views.  Dus, opstaan en doorgaan, leren uit fouten en experten om hulp vragen (bij deze dank aan Inge;)). 
Gisterenavond om 22.30 u. vertrokken naar Ninove om er vandaag op tijd te zijn voor een Business Academy.  Om 7 uur uit de veren met volle energie. Een gezond ontbijt genoten. Onderweg nog een telefoontje gedaan met een klant die wilde sparren over zijn bezorgdheden en enkele personeelsissues. Toch nog snel voor de start van de training de mails van mijn collega’s (de vroege vogels) gecheckt. En, we zijn er weer meer dan klaar voor! 
Om 11.30 u. al voor 200% vol met energie. Continu een glimlach op mijn gezicht. Waarom?  Ik bevind me in een groep van gelijkgestemde ondernemers. Ondernemers die vooruit willen, die verder dan hun comfortzone gaan, die hun business willen laten groeien. Zaakvoerders die begrijpen dat stilstaan achteruit gaan is, die begrijpen dat je enkel kan groeien als je beroep doet op experten, voor dat wat niet je corebusiness is.  
EN, tot mijn meest aangename verrassing zijn er ook studenten aanwezig, die ook buiten hun schoolbanken willen bijleren.  I love it! En ja, ook mijn zoon is meegekomen.  Hij start volgende week een de bachelor opleiding ‘KMO Management’. Ik, de mama, is natuurlijk super fier dat hij hier zo actief, gemotiveerd en geïnteresseerd aanwezig is. Super om te zien hoe deze jongeren nu al ‘hun’ juiste keuze maken. Zij werken aan hun KernTalenten en hebben fun in het leven.  De wereld ligt voor hun klaar om veroverd te worden. 
Mijn beloofde dagelijkse vlog heb ik snel na de lunch opgenomen. Daarvoor moest ik wel de zaal mobiliseren en de deuren sluiten, om de enthousiaste ondernemers niet de bovenhand te laten nemen.
Men beweert dat multitasking niet werkt, maar dat is zonder mij gerekend. Ik ben nog niet in de mogelijkheid om een ganse dag afwezig te zijn. Als zaakvoerster wil ik nog zoveel mogelijk bereikbaar blijven, voor zowel de collega’s als de klanten. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik onvervangbaar ben. Waar ik wel mee wil zeggen dat flexibiliteit en goede service één van de basiswaarden van Solut is. 
Wat hebben we geleerd vandaag => Ten eerste mijn tip van de dag: Perfection is destruction. Ja, we willen alles perfect, maar goed is goed genoeg en niemand is perfect. Ten tweede: Stap in actie, zonder impulsief te zijn, maar doe het.  Ten derde leer uit je fouten en vraag hulp aan experten voor datgene wat niet je corebusiness is. 
Het leukste moment was mijn tip die mijn buurman, ondernemer gelukkig maakte.  Hiermee kon hij onmiddellijk meer dan 3000 € per persoon op jaarbasis uitsparen.  Hij zou dit ASAP bespreken en toepassen.
Einde van een energieke dag, waar ik toch wel leuke inzichten heb opgedaan. Na de files naar huis vertrokken, maar spijtig genoeg net te laat voor mijn wekelijks tennispartij. Om 20.00 u thuis aangekomen en de pet opgezet van ‘vrouw’ en ‘mama’, met andere woorden; eten gemaakt en kort gezellig samen gezeten om de inzichten van de dag te delen.
Om 21.30 u. terug in de mails gedoken, enkele berichtjes uitgewisseld met de Solut-collega’s over hun werkervaringen van de dag en deze blog geschreven. Om 23.45 u. deze blog uitgestuurd en de laptop dichtgedaan.
Benieuwd naar mijn tips om kosten te besparen of wil je mijn inzichten van de dag kennen? Contacteer mij en ontdek de unieke troeven van Solut.
CU-Tomorrow
Mireille  Ã°  info@solut-hr.be

$type=two$show=/p/q-a.html$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1

$type=two$m=0$l=1$c=2$p=0$show=/p/QuickScan.html

$type=two$show=/p/blog.html$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1

$type=three$m=0$h=200$rm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/wie-is-wie.html

$type=blogging$m=0$rm=0$l=0$show=/p/over-ons.html

$type=list$m=0$c=20$p=1$show=/p/faq.html

$type=three$c=18$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/referenties.html

$type=two$m=0$l=1$c=2$p=0$show=/p/subsidies.html

$type=grid$m=0$sn=0$rm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/diensten.html

$type=three$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/kmo-portefeuille.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/contact.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/agenda.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/over-ons.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=post

Naam

Audit,2,blog,109,Diensten,9,faq,11,in de kijker,98,nieuws,153,nieuwsbrief,139,Openstaande vacatures,5,q&a,3,referenties,69,slider,54,subsidies,3,team,7,Top kandidaten,3,
ltr
item
Solut Passion for HR: Day 1: Ready to Kick ass!! Het leven van een ondernemer
Day 1: Ready to Kick ass!! Het leven van een ondernemer
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioB504ztEMVAtra3aviN9PQtxP3YUHDjUX18t34DURN_R3_gXdJAeZT6nPOVeN_dOZDHBZud_Uir8CIqU0nOvVNebMunNpbp3kPQPCa29M5AyxliR6IxDNa6KyXL85N1lNFRMKVzhyPnY/s320/Day1+entrepreneur.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioB504ztEMVAtra3aviN9PQtxP3YUHDjUX18t34DURN_R3_gXdJAeZT6nPOVeN_dOZDHBZud_Uir8CIqU0nOvVNebMunNpbp3kPQPCa29M5AyxliR6IxDNa6KyXL85N1lNFRMKVzhyPnY/s72-c/Day1+entrepreneur.png
Solut Passion for HR
https://www.solut-hr.be/2019/09/day-1-ready-to-kick-ass-het-leven-van.html
https://www.solut-hr.be/
https://www.solut-hr.be/
https://www.solut-hr.be/2019/09/day-1-ready-to-kick-ass-het-leven-van.html
true
1717154096694814607
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Ontdek alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief SEARCH ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy