$type=slider$sn=0$l=0$m=0$show=home

$show=home$Over Solut

Solut, strategische groeipartner en expert in personeelszaken van A tot Z op maat van KMO’s. From Hire to Fire: Rekrutering & Assessment, Sociale Audit en Personeelsadvies, Personeelsadministratie en Payroll, Team- & Management Coaching, Interim HR management, Opleiding & Advies en Individuele Loopbaanbegeleiding. Solut ontzorgt je van de personeelstaken, om tijd en geld te besparen, met gemotiveerde werknemers.

[DIENSTEN]_$type=three$m=0$h=200$rm=0$l=1$c=9$sn=0$p=1$show=home

[TEAMLEDEN]_$type=carousel$h=150$cls=6$c=12$show=home

Voor de 1ste keer! Gratis webinar, 'Kerntalenten voor je succes'

Hallo,

Hier een verhaaltje van ‘Beelden uit het leven van u en ik’:

Ik: En, hoe gaat het met je? Goed, maar druk, druk, druk, hé. Op't werk en thuis, maar ik zal wel niet alleen zijn zijn? En hoe gaat het met u?

Jij: Ja, ook zo druk. Ik moet de rapportering nog afwerken voor einde van de week voor het management en die ene klant heeft weeral een klacht gestuurd, deze avond is het ouderraad van de kinderen en morgen gaan we met de vrienden naar de voetbal, .....

Ik: Ik ken het, mijn man is ook altijd zo druk bezig en ik moet thuis maar alles opgelost krijgen. Koken, wassen en plassen, kuisen, dat conflict met mijn collega komt daar nog bij, morgenvroeg samenzitten met mijn manager omdat we onvoldoende business draaien en ik moet de valiezen nog maken voor onze short-ski van volgende week en natuurlijk ook deze van de kids omdat ze bij mijn ouders blijven overnachten. Pffff, ik zie het niet meer zitten.

STRESS, dat krijg ik ervan. Ik ben overwerkt en alles beu, een burn-out is precies niet veraf. Het zou misschien wel leuk zijn, om zo'n weekje thuis-rust voorgeschreven te krijgen, maar dat gaat niet, want we vertrekken volgende woensdag op short-ski - En die wil ik natuurlijk ook niet missen.

Herken je ook deze situatie? Wil jij ook altijd alles goed doen? Wil jij ook gewaardeerd worden, je belangrijk voelen, nuttig en geliefd zijn.

Maar toch heb je meer het gevoel dat je geleefd wordt en niet meer kan genieten. Ben je het beu om altijd alles te ‘moeten’ en om de verwachtingen om die ja-knikker te zijn, altijd te pleasen voor iedereen, behalve voor jezelf?

NEEEE, dat kan niet meer en NEEEE 'druk bezig zijn', is niet het synoniem van 'goed bezig zijn' en JA het kan abSOLUT anders.

Ik ben fier om te zeggen dat ik NOOIT een bore-out of een burn-out heb gehad. Waarom, omdat ik altijd de juiste keuzes heb gemaakt in mijn leven. EN, ik schreeuw het van de daken dat ik (en mijn coaches) al 100-den mensen hebben geholpen om voor de rest van hun leven succes en geluk te hebben.

Leven met goesting en op positieve vibes. Neen, dit is geen geheim en het is zelfs makkelijk om te achterhalen wat uw 'gouden' sleutels zijn om 'privé en professioneel' de juiste keuzes te maken.

Benieuwd naar meer, schrijf je in voor deze 1ste gratis webinar 'Kerntalenten, garantie op succes'.

Dit is de enige webinar die je een oplossing biedt om vanaf nu alleen maar met je sterktes bezig te zijn. Geloof je me niet, challenge me en je zal er geen spijt van krijgen.

$type=two$show=/p/q-a.html$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1

$type=two$m=0$l=1$c=2$p=0$show=/p/QuickScan.html

$type=two$show=/p/blog.html$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1

$type=three$m=0$h=200$rm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/wie-is-wie.html

$type=blogging$m=0$rm=0$l=0$show=/p/over-ons.html

$type=list$m=0$c=20$p=1$show=/p/faq.html

$type=three$c=18$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/referenties.html

$type=two$m=0$l=1$c=2$p=0$show=/p/subsidies.html

$type=grid$m=0$sn=0$rm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/diensten.html

$type=three$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/kmo-portefeuille.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/contact.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/agenda.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/over-ons.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=post

Naam

Audit,2,blog,109,Diensten,9,faq,11,in de kijker,98,nieuws,153,nieuwsbrief,138,Openstaande vacatures,4,q&a,3,referenties,69,slider,53,subsidies,3,team,7,Top kandidaten,3,
ltr
item
Solut Passion for HR: Voor de 1ste keer! Gratis webinar, 'Kerntalenten voor je succes'
Voor de 1ste keer! Gratis webinar, 'Kerntalenten voor je succes'
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidgPoS1krJ1Nn9qaoR0noPHMr4PRJKIFypX45jn4Vlu-Y1lQwazrAgy1msK9BBT0MSgFSTSFZjB1n0cMs_JekwYJgJ1qCXh31URiFLf_QwRJtIIOdnL1KpmcAurCnPJ_MIjK-VzWv_NRQ/s640/Screenshot_10.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidgPoS1krJ1Nn9qaoR0noPHMr4PRJKIFypX45jn4Vlu-Y1lQwazrAgy1msK9BBT0MSgFSTSFZjB1n0cMs_JekwYJgJ1qCXh31URiFLf_QwRJtIIOdnL1KpmcAurCnPJ_MIjK-VzWv_NRQ/s72-c/Screenshot_10.png
Solut Passion for HR
https://www.solut-hr.be/2018/05/voor-de-1ste-keer-gratis-webinar.html
https://www.solut-hr.be/
https://www.solut-hr.be/
https://www.solut-hr.be/2018/05/voor-de-1ste-keer-gratis-webinar.html
true
1717154096694814607
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Ontdek alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief SEARCH ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy