Mireille Vandevorst - Zaakvoerster Solut

Mireille Vandevorst - Zaakvoerster Solut

Mireille - Passion 4 HR

 

Gelukkig zijn en genieten van elke (werk)dag… dat is mijn levensmotto. Het leven draait niet om ‘moeten’ werken, maar wel om ‘mogen’ werken. Het is mijn missie om van elke werknemer een gepassioneerde en enthousiaste werknemer te maken. Dat kan, als je een job uitoefent die 100 % past bij je persoonlijkheid en je kerntalenten.

20 jaar geleden ben ik afgestudeerd als fiscalist, maar door mijn groot empathisch vermogen en mijn passie voor personeel heb ik nadien bewust een carrière uitgebouwd als HR professional. Processen veranderen, hervormen, optimaliseren, teams inspireren… dat zijn uitdagingen waar ik erg van houd.

Als vrouw van een zelfstandig ondernemer en vanuit mijn HR-functie begrijp ik de positie van een werkgever. Zelf heb ik 20 jaar in dienstverband gewerkt, waardoor ik de situatie van de werknemer herken en begrijp.

Dankzij het detecteren en analyseren van mijn eigen kerntalenten kwam ik tot de conclusie dat projectmatig werken helemaal mijn ding is. Daarom heb ik begin 2016 de grote sprong gewaagd en Solut opgericht, een consultancy bureau gespecialiseerd in personeelswerk, HR interim management, assessment, individuele coaching en loopbaanbegeleiding.

 

Mijn toegevoegde waarde?  Mijn 20 jaar praktijkervaring, mijn inzicht in de business, mijn sterke communicatie skills, mijn positieve ingesteldheid en mijn aanstekelijke energie.

 

Kan uw bedrijf HR ondersteuning gebruiken?
Contacteer Solut voor een vrijblijvend gesprek >>

  

Contact

Wijngaardenweg 1, 3800 Sint-Truiden
solut.bvba@gmail.com
T 0496 40 89 50

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x