Heidi Stouten - HR Generalist

Heidi Stouten - HR Generalist

Heeft ze donker haar? JA; Heeft ze bruine ogen? JA ; Is ze enthousiast en leergierig? JA  ; Is ze een vakidioot? JA ; Heeft ze een passie voor HR? JA ; Wie is het?  Dan is het Heidi! JA, dat klopt!

Doorheen mijn hele carrière (HR-kennis opgebouwd bij een uitzendbureau & sociaal secretariaat voor diverse sectoren o.a. horeca, retail, bouw, IT, afval en transport,...) is ontwikkeling, groei en hulp bieden altijd een belangrijke en centrale rol voor mij geweest.

Ontwikkeling van mezelf en van mijn professionele expertise, blijvend bijleren op generalistisch niveau, nieuwe dingen doen, efficiëntie creëren, empathisch samenwerken, er 120% voor gaan, … dat is mijn brandstof waar ik resultaten mee boek. En natuurlijk, ‘wat in het vat zit, verzuurt niet’ en ‘wat je water geeft, blijft groeien en bloeien’.

Door de jaren heen ben ik steeds meer gaan geloven in mezelf en in mijn kennis en kunde. Ik vind het leuk om interessante mensen te leren kennen, met anderen te brainstormen over HR en het lezen en bijscholen van het sociaal juridisch recht is voor mij zoals een Libelle, Story of een Knack doorbladeren. Ik weet dat ik vanuit mijn rol als HR professional iets moois toevoeg om de visie van Solut mee uit te dragen. ‘Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn in zijn job’, net zoals ik dat ben.

Ik krijg de kans om diverse opdrachten bij verschillende klanten uit te voeren.  Ik kan nuttige en belangrijke dingen doen, door werkgevers administratieve lasten te ontnemen, bij te staan en hulp te bieden om tijd en kosten te besparen en door naar werknemers te luisteren, vragen te beantwoorden en deze te adviseren. Dit biedt voor mij de dynamiek, afwisseling en persoonlijke groei die ik zoek.

 

Kan uw bedrijf HR ondersteuning gebruiken?
Contacteer Solut voor een vrijblijvend gesprek >>

 

Contact

Wijngaardenweg 1, 3800 Sint-Truiden
solut.bvba@gmail.com
T 0496 40 89 50

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x