An Nackom - HR Generalist

Met mensen werken is mijn passie, vandaar dat HR me op het lijf is geschreven.

Al sinds mijn afstuderen in 1993 ben ik gepassioneerd bezig met mensen en dus ook met Human Resources. Het trainen van mensen, het opnemen van HR management opdrachten, werving en selectie, outplacement,…

Ik heb steeds met veel passie deze opdrachten uitgevoerd.

 

Ik breng professionele warmte in bedrijven door een personeelsgericht HR door te voeren.  Van een joviaal en warm onthaal, de juiste persoon op de juiste plaats krijgen, het investeren in menselijk kapitaal op alle mogelijke vlakken, mensen het beste van zichzelf laten worden, laten groeien en bloeien,… tot als het moet, op een correcte en menselijke manier afscheid nemen van mensen.

Ik vind het allemaal zeer belangrijke aspecten binnen HR.  Vandaar dat voor mij “employer branding” geen holle woorden zijn maar iets waar we vandaag de dag als bedrijf moeten in investeren.  Zo trek je de beste collega’s aan en hou je ze aan boord, ten voordele van je onderneming.

Laat mij je ontzorgen en hierbij helpen om je partner te zijn, om naast een efficiënte personeelsdienst een degelijk menselijk “groei en bloeibeleid” te voeren!

 

Als persoon omschrijven mijn kinderen mij als “prettig gestoord” en ik vind dit etiket perfect ok. Humor is voor mij heel erg belangrijk. Met wat schwung, een kwinkslag en een lach wordt zelfs de zwaarste last wat milder om dragen. Verder ben ik een hobbykok en reis ik graag om nieuwe culturen te ontdekken. 

Nu stap ik mee in de Solut-cruise en sta ik klaar om u te vergezellen op uw reis naar een personeelsgericht HR-beleid!

 

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x