Wat zeggen de klanten

Wat zeggen de klanten

Jonge vader & IT-er - ik ben de laatste paar weken al aan het evangeliseren geweest over jou maar natuurlijk vooral over de coretalents

Hallo Mireille, ik ben de laatste paar weken al aan het evangeliseren geweest over jou maar natuurlijk vooral over de coretalents, en ik heb volgens mij al een paar collega's overtuigd om hetzelfde te gaan doen. Dus ik ben zeer positief over dit traject.  Vooral dat het heel inzichtvol geweest is, dat het niet zozeer een focus is op een oplossing vinden, maar wel de basis blootleggen van je persoon, waarom dat bepaalde dingen in je job of privé wel goed gaan, en waarom andere dingen dan weer niet vlotten.  Het contact was ook zeer vlot, en je wist me nu en dan ook te verrassen door de verbanden die je wist te leggen tussen bepaalde coretalents of het ontbreken daarvan in mijn dagelijks leven.  Ik weet niet echt of dit een verbeterpunt is voor jou, maar ik maakte mij de bedenking dat het handig zou zijn om een zicht te krijgen wat andere mensen met die specifieke kerntalenten aan het doen zijn waardoor ze weer gelukkig zijn, maar dat houdt ook weer risico's in dat mensen teveel gaan focussen op een voorbeeld.  En echt verbeterpuntje is de layout het stukje van empathie stond in een ander lettertype/grootte als al de rest, maar dat is maar een kleintje.

 

Jonge vader & IT-er van 40jaar

Katya, je coaching is een goede oefening om ons team naar een hoger niveau te verheffen.

Ik ben uiterst tevreden over ons contact en de analyse omdat die mij ook bevestiging gegeven heeft dat de keuzes die ik maak de juiste keuzes zijn. Je vertelde mij dat ik mezelf heel goed ken, maar toch heb je me meer diepgaande inzichten gegeven over mezelf en hoe ik mijn talenten moet gebruiken om alles waar ik van droom waar te maken.  

Ook hartelijk dank voor de aangereikte tips en tricks rond het netwerken om van mijn nieuwe zaak een successtory te maken.

Je bent een warme, hartelijke vrouw en had nooit het gevoel dat ik jouw klant was, eerder een vriendin. En dat is de manier waarop een klant behandeld wil worden. Ik was meteen op mijn gemak bij jou en je kon zonder problemen dingen bij mij naar boven halen die ikzelf al lang vergeten was. Het was om zo te zeggen een "beautiful trip down memory lane".

 Ik heb jou al volop aangeraden bij mijn collega's want ik vind het belangrijk dat iedereen net als ik zijn kerntalenten leert kennen om daarmee volop aan de slag te gaan en zichzelf zo te motiveren. Wij werken in teamverband en dit is een goede oefening om niet enkel onszelf maar ons team te verheffen naar een hoger niveau. 

 

Van mij krijg je een mooie 9. Niet omdat er iets voor verbetering vatbaar is, maar omdat zoiets als de perfectie niet bestaat en opdat je jezelf blijft uitdagen om dit steeds weer met volle enthousiasme te brengen en te verdedigen. 

Karen, Ik heb mezelf teruggevonden en heb een nieuwe kijk op mijn toekomst

Janien is een heel enthousiast persoon, met heel veel inlevingsvermogen en weet waarover ze spreekt. Dankzij de kerntalentenanalyse heb ik meer inzicht gekregen in de persoon die ik ben.
  Ik heb mezelf eigenlijk teruggevonden en ik heb een nieuwe kijk gekregen op mijn toekomst. De kerntalentenanalyse kan ik de rest van mijn leven blijven gebruiken.
  

Ik zou het iedereen aanraden om te doen!

Debbie, geshockeerd over het juiste resultaat

Ik ben geshockeerd hoe juist het resultaat van de loopbaancoaching is. Voor de "grap" heb ik ook even van mezelf een NEO-FFI afgenomen, dat is gebaseerd om de Big 5 en daar komt hetzelfde uit, alleen kan je met jouw lijst wel iets over empathie zeggen. Dat doet die niet die opsplitsing. Dus ik ben héél blij met mijn rapport :)

Debbie

Jorun - de samenwerking van Solut bezorgt me minder grijze haren

Dankzij Michel zijn hulp lukt het personeelswerk eindelijk.  Hij wordt mijn nieuwe talisman dit jaar.
Wij klinken er vanavond alvast eentje op jullie gezondheid en op een fijne samenwerking.
Je mag er zeker van zijn dat onze samenwerking mij alvast heel wat minder grijze haren bezorgd.
Jorun, zaakvoerster van het restaurant
AenTafel

CEO Porsche - Ik geef je een 9/10 voor de uitgevoerde assessment, met grote flexibiliteit

Ik geef je een 9/10 voor de uitgevoerde assessment.  Flexibiliteit is voor een KMO van grote waarde omdat wij snel beslissingen moeten nemen. Dat is wat ik tot heden als zeer positief ondervonden heb.
CEO van Porsche

Nadine, Je hebt ervoor gezorgd dat ik terug de 'oude' ben, maar dan wel in een nieuw jasje en gericht op haar eigen kunnen en motivatie.

Mireille, je hebt dat fantastisch gedaan. Je hebt ervoor gezorgd dat ik terug de 'oude' Nadine ben, maar dan wel de Nadine in een nieuw jasje en gericht op haar eigen kunnen en motivatie en niet op de wens of de wil van anderen. 
Ik ben erg tevreden met het resultaat en het duidelijk en uitgebreide verslag, zeker omdat ik mezelf beter kan 'vatten'.  Ook weet ik nu dat ik gericht moet kijken naar de kerncompetenties van een functie en deze moet afstemmen met mijn sterke kerntalenten.  Dit maakt dat ik veel selectiever ben bij het doornemen van een vacature en het bedrijf en de functieinhoud afweeg vooraleer ik ga solliciteren.


Nadine, 45jr zoekende naar een nieuwe uitdaging 

Serge, Manager Proximus

Mireille first took time to discuss with me, to well understand my needs and the open functions.  She had quickly acquired the context and what I was looking for.  Very important in order to be efficient in the interview.  Very good assessment of the soft skills of the candidates and good analyses and recommendation in the context of the open position.  She was very complimentary to my part of the interview.  Highly appreciated.  She took up her accountability, and took all necessary actions to close quickly the case.

Daisy: Een verrijking

Van harte bedankt voor de afgelopen sessies kerntalentenjacht en je motiverende woorden en kijk! Je hebt me de kans gegeven om weer heel wat te ontdekken over mezelf, het verleden en vooral de toekomst. Je kerstcadeau, het analyseverslag van de loopbaanbegeleiding is dan ook één van de mooiste geschenken, die ik kon krijgen.  Jij krijgt van mij Zonder twijfel een dikke 9.  De kerntalentenanalyse een heel verrijkende ervaring is. Het geeft je een nuttige tool in handen, waar je in de toekomst nog veel op kan terugvallen.  Jijzelf beheerst, naar mijn ervaring, perfect de methodologie en weet deze op een heel persoonlijke manier over te brengen en toe te passen. 

Katrien, 40 jaar - je bent een straffe en opgewekte dame die weet waarover ze spreekt.

Mireille, ik geef je graag hier mijn aanbeveling: je bent een strraffe en opgewekte dame die weet waarover ze spreekt. Alleen al daarvoor is het de moeite bij je langs te komen. 
Waarom geef ik geen 10? - minor minpunt: administratie zou op moment van opstart dienen ingevuld worden.  Ik vond de interactie en het gesprek zeer boeiend, maar wat mis ik nog:
ik heb een mooie samenvatting, maar zou graag op je overzichtsblad de percentages kennen om te weten welk van de eigenschappen 100% een kerntalent is en welk voor 50%.

Pascale - De begeleiding overstijgt alle verwachtingen

Mireille, een grote dankjewel voor de loopbaancoaching.


Jij bent een HR én feel good coach! Je voelt je geen klant of nummer, maar een individu waaraan persoonlijke aandacht besteed wordt. Zelfs het ktn-verslag wordt in geschenkverpakking afgeleverd. Over alle details is nagedacht. De begeleiding overstijgt alle verwachtingen.

Pascale, ambitieuze all-round bediende op hoger niveau 

Elody, jonge en fiere moeder - Jij bracht mij wat rust en jij hebt me ook wel een inzicht gegeven over hoe ik in elkaar zit!

Hallo Mireille, van mij krijg je 9/10 en ik heb je reeds aanbevolen bij een collega/vriendin. Ik heb haar gezegd dat de sessies mij wat rust gebracht hebben en toch ook wel een inzicht hebben gegeven over hoe ik in elkaar zit.  Ik vind het wel zelf nog moeilijk om nu effectief een job te vinden die bij mij past, maar hiervoor kan ik gelukkig terug bij je terecht

Kathleen, 50+ Sint-Truiden - de insteek die ik kreeg is een 10/10 waard

Ik heb je reeds aanbevolen met mijn vrienden en familie, omdat je insteek, de bondige samenvatting en extra uitleg voor mij een 10 op 10 waard was.

Nick - Een goede begeleiding naar mijn nieuwe job waar ik heel gelukkig ben

Mijn ervaring van de loopbaanbegeleiding is zeer positief en ik heb uw naam al doorgegeven aan delege van bosch tienen. Je hebt me alles uitgelegt op een speelse en vriendelijke manier en je hebt me goed geholpen. Jij hebt al een 10/10, want je hebt me goed begeleid naar men nieuwe job waar ik heel gelukkig ben. Dat is wat ik in men vorige job kwijt was en dankzij uw tussenkomst met goed advies heb ik terug een positief gevoel in't algemeen.
Jonge mannelijke arbeider, 32jr

Ann - Wat een verduidelijking voor mij om gerichter naar een nieuwe job uit te kijken

Ontvangen bericht op FaceBook van een tevreden klant van de loopbaancoaching:

Bedankt Mireille Vandevorst voor uw begeleiding, coaching en luisterend oor. Wat een verduidelijking voor mij om gerichter naar een nieuwe job uit te kijken en die juiste match te vinden. Aanrader voor iedereen die job begeleiding wenst want Mireille haar engagement is top!

 

Ann, verhuurder van het Brechts Boshuisje

Didier, Manager Proximus

Mireille has a good listening ear to the needs, which are expressed by the manager.  She also has a very good first impression of the fit of the candidate.  She shows very good collaboration, she's flexible and very accountable.  She always does what has been agreed, on time and with quality.

Pierre - Jij hebt de oplossing voor mijn bijberoep als gepensioneerde gevonden

Beste Mireille, ik beveel je graag aan bij mijn vrienden, die als gepensioneerde een bijberoep willen opstarten. Jij bent zeer bekwaam en goed op de hoogte van alles.  Je weet voor alle problemen een oplossing.


Pierre, 65jr gepensioneerde in bijberoep

Geert, Domain Manager Proximus

Mireille is a great value for the selection and the assessment of my teammanagers (responisiveness, quality of the collaboration, way of assessing the necessary competences and values).  She is an added value and very professional.

Monique, een zeer professionele en gedreven aanpak met kennis van zaken

Mireille ik beveel je absoluut aan bij mijn collega's en vrienden. Je hebt een zeer professionele en gedreven aanpak met kennis van zaken door je enorme opgebouwde bagage van ervaring, doorheen jouw volledige beroepsloopbaan. Voor mij heb je al een dikke 10 op 10.
Monique (50+) uit Sint-Truiden

Bart, professionele aanpak, zeer doortastend en hierbij een resultaat met hoge waarde

Dag Mireille, nogmaals dank voor je gedetailleerd rapport dat ik heb ontvangen.  Graag wil ik je feed-back geven over de loopbaancoaching.  Je hebt dit gedaan met een professionele aanpak, zeer doortastend en hierbij een resultaat met hoge waarde.  Ik zou niet weten welke verbeteringen hier nog mogelijk zijn.  Voor mij een 9/10. 

Heel erg bedankt 
Bart (+55jr), ex-ondernemer en heden coordinator bij een grote opleidingsfirma

Kathleen - Mireille kan binnen bedrijven veel betekenen

Ik beveel Mireille heel sterk aan bij collega's, vrienden en familie.  Zij is een toffe madame en zij heeft geweldige kennis over de coretalents, maar door haar job ervoor reikt dit verder dan alleen maar de talenten. Ik denk dat zij binnen bedrijven veel kan betekenen, zowel als persoon maar ook door haar enorme kennis!! Het was een aangename ontmoeting!!  Een score van 9/10 voor haar. 


Kathleen uit Gruitrode

Marleen - Mireille is een crème van een coach bent, met één doel : mensen helpen ontdekken hoe meer geluk te vinden in hun werk en bij uitbreiding in het leven

Over Mireille, als persoon vertel ik het volgende aan iedereen die het wil horen : 
Het was een zeer positief ervaring. Jij bent een zeer intelligente, warme, menslievende vrouw, die haar passie voor een gelukkig leven niet alleen al van ver uitstraalt maar ook met de grootste vanzelfsprekendheid in haar werk legt ; dat je vanuit je werkervaring, met je ruime persoonlijke bagage aan mensenkennis,  je professionele know-how en met behulp van de methode die je met vuur verdedigt en hanteert, een crème van een coach bent, met één doel : mensen helpen ontdekken hoe meer geluk te vinden in hun werk en bij uitbreiding in het leven.  Van mij krijg jij een 10 op 10. 


Marleen uit Hoegaarden, een +50-er met spirit en drive

Ondernemer - Mireille gaat zeer gericht te werk gaat om een duidelijk profiel op te stellen van mijn kwaliteiten

Mijn advies is zeer lovend, je krijgt van mij altijd een 10. Je bent een stijlvolle vrouw  en dat vul je dan nog eens aan met enorm veel klasse. Daarnaast ben je een gedreven zakenvrouw die er 100% voor gaat en echt wel weet waar ze mee bezig is.Je bent een zeer professionele en aangename dame en gaat zeer gericht te werk gaat om een duidelijk profiel op te stellen van mijn kwaliteiten.Met uw raad en advies kan ik vooruit. Alle vrienden zijn geïnformeerd, want het is een enorme verrijking die je me hebt bijgebracht. 


Zelfstandig ondernemer uit Sint-Truiden

Philippe - De assessment voor de management functie was met een zeer professionele aanpak

De assessment voor de management functie was met een zeer professionele aanpak, Bluffing methodologie maar de resultaten zijn de werkelijkheid, help voor de professionele ontwikkeling, Dit methodologie is echt gebaseerd op de grondige dingen dat je houdt, het is dus onmogelijk om te bedriegen.  Voor mij een 9/10, omdat statistisch 10/10 niet kan.
Philippe, 45jr uit Brussel

Patricia, interesse in de persoon

Bedankt voor de loopbaanbegeleding.  Ik zal je zeker aanbevelen in mijn netwerk, het was zeer positief.  Je voelt dat je dit met totale overgave doet, met volledige interesse in de persoon die voor je zit.  Voor mij voelde dit al reeds aan als een 10!

Joke - aangenaam en warm contact

Ik vond de loopbaanbegeleiding een heel aangenaam en warm contact en ik zal je zeker aanbevelen!
Joke, 45 jaar

Nele - op & top bruikbaar advies met een positieve ingesteldheid

De loopbaanbegeleiding bij Mireille was fantastisch, 10 op 10.  

Professional met praktijkervaring, warme ontvangst en discretie verzekerd. Verder op & top bruikbaar advies met een positieve ingesteldheid.  Mijn waardevolle persoon heb ik ook al naar u doorgestuurd.
Nele, 35 jaar, zelfstandig onderneemster in bijberoep en lesgeefster

Anneleen - Jouw analyse zat er boenk op

Ik geef je een dikke 9,5 op 10, voor je loopbaanbegeleiding! Ik raad je nu al aan omdat de analyse zo boenk erop was, omdat ik heel wat mensen ken die nood hebben aan begeleiding naar wat hen gelukkig kan maken en omdat jij zo goed de analyse wist duidelijk te maken. De enige reden waarom ik geen 10 gaf, is omdat 10 op 10 niet bestaat en je printer tegengewerkt heeft. :) Blijf zo vooral verder doen!
Anneleen, 32jr, allround bediende en zelfstandige in bijberoep

Wonne, ik weet nu wat mijn droomjob is

Al in gesprek met mijn man, een vriendin en familie vermeldt hoe overtuigd ik ben van deze loopbaancoaching. 

Ze vragen hoe ik tot het resultaat ben gekomen. Ik vertel hen de stappen die gedurende de twee sessies aan bod kwamen (de vragenlijst, de kerntalenten die hieruit voort komen, het uitzoeken van mijn droomjob). Ze zien duidelijk aan me welke voldoening ik uit deze 2 sessies heb gehaald en lijken me erg overtuigd om het misschien zelf ook eens te doen.   

An, je werkwijze is fantastisch

Jij krijgt van mij een 10 op 10.  Ik ben zeer tevreden over je samenwerking, het inzicht verwerven van de kerntalenten en een nieuwe kijk ontwikkelen op de toekomst.  De manier waarop je werkt, lijkt mij alvast fantastisch. Ik zou zeker verder gaan op de ingeslagen weg !!

Hans, interessant, goede resultaten en zeer betaalbaar

Interessante methodologie en goede resultaten. Duurt niet zo lang om te doen, en is met loopbaancheques ook zeer betaalbaar. En, jij bent zelf ook zeer aangenaam om mee te praten

Jonge dame - het empatisch vermogen, de blijvende mail-hulp was een topper

De gepersonaliseerde en professionele aanpak, het empatisch vermogen, de blijvende mail-hulp, de kennis van mijn kerntalenten , ... was een topper
Jonge dame van 26 jaar uit Sint-Truiden

Katrien, ervaren coaches

Een ervaren dame, die weet waarover ze spreekt en je onmiddellijk een ‘thuis’ gevoel geeft.   Kent de materie zeer goed en houdt rekening met de situatie van de persoon op dat moment.   Luistert, coacht en bekijkt de mogelijkheden op lange termijn, waardoor je echt wel jezelf leert kennen en energie voelt om door te zetten.

Annelies, Janien luistert, zonder te oordelen. Een aanrader van formaat

Ik vond het leerrijk en interessant om mijn kerntalenten te leren kennen, dus ik zou het iedereen aanraden.

Je hebt geluisterd naar mijn antwoorden op de online test zonder daarbij zelf commentaar of vooroordelen te hebben over mij. Je hebt zowel de kleine als grote kerntalenten één voor één toegelicht, wat ik goed vond. In het tweede gesprek heb je het diepte-interview ook professioneel gedaan door mij te laten vertellen en onbevooroordeeld dieper in te gaan op bepaalde zaken. Kortom, ik ga zeker aan mijn netwerk zeggen dat ik de begeleiding met jou zeer positief en professioneel ervaren heb.

In die 4 uur dat we elkaar gezien hebben, heb ik niet onmiddellijk iets storend of negatiefs ervaren. Ik kijk positief terug op onze 2 gesprekken dus ik heb geen suggesties of opmerkingen wat beter kan.

Ik hoop dat je iets bent met mijn feedback en wil je graag bedanken voor onze gesprekken!

Annelies

Contact

Wijngaardenweg 1, 3800 Sint-Truiden
solut.bvba@gmail.com
T 0496 40 89 50
Sitemap

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x