Onze Solut-waarden

Onze Solut-waarden

Solut's waarden

Efficiëntie

Bij alles wat ik doe stel ik me vragen “waarom is dit nodig?”, “wat brengt het op?”, “is het financieel correct?”, “kan het op een snellere en makkelijkere manier”? Het resultaat is tijd- en kostenbesparing, meer tijd voor uw core business en vrije tijd om te genieten van het leven.

Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek >>

 

Empathie

Iedereen heeft het recht om kansen te krijgen in het leven. Ik houd rekening met de mensen, leef me in en streef naar de beste oplossing voor iedereen.

 

Positieve houding

Ik zie mogelijkheden, uitdagingen, nieuwe kansen. Positief denken trekt het positieve aan. Laat dit sneeuwbaleffect zijn werking doen. Mijn grootmoeder zei altijd: “Geluk vliegt, wie pakt die heeft het”. 

Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek >>

 

Vertrouwen

Vreemden vertellen hun diepste geheimen en vertrouwen mij hun persoonlijke verhalen toe. Ze zeggen dat ik hun zo’n vertrouwd en goed gevoel geef, waardoor ze hun verhaal delen. Ik geloof in de oprechtheid en eerlijkheid van de mensen. Ik wil vertrouwen geven en nemen.

Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek >>

 

Waardering en respect

Dit moet je verdienen. Een functietitel of naam kan nooit respect afdwingen. Elke persoon heeft gelijke rechten en is het waard om op een respectvolle manier behandeld te worden. Open en eerlijke communicatie vormt de basis van wederzijdse waardering en respect.

 

Passen deze waarden in uw onderneming?
Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek >>

Contact

Wijngaardenweg 1, 3800 Sint-Truiden
solut.bvba@gmail.com
T 0496 40 89 50

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x