Loopbaancoaching met loopbaancheques

Loopbaancoaching met loopbaancheques

Ken je kerntalenten voor meer succes en geluk in het leven.

Wil je vanaf nu de juiste keuzes maken? In je job, je studie, je partner?

Solut geeft je het inzicht, het vertrouwen en een gouden leidraad om keuzes te maken. Tijd voor verandering!

Elke dag je uit je bed sleuren en één derde van je kostbare tijd doorbrengen bij de baas.  De foute partnerkeuze en nu vastroesten of wegzakken?  Vriendelijk ja zeggen en binnenin sterven van onmacht, verdriet, wanhoop, ....  Ongelukkig erbij lopen, je slecht voelen en niet weten waarom?

 

Mijn missie is: 'Iedereen heeft recht op succes en geluk', zowel op het werk als privé.

Is dit voor jou een ver-van-mijn-bed-show? Heb je het gevoel dat je carrière op een dood spoor zit en dat je job al je energie wegneemt? Heb je last van keuzestress op professioneel of privévlak?  Weet je het gewoon niet meer? 

Maak nu een afspraak >>

 

Het maken van keuzes en nieuwe wegen inslaan, is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom schakel je best een professional in, zodat je inzicht krijgt in jezelf, je talenten en je drijfveren om het roer te kunnen omgooien. 

Door het kennen van je kerntalenten en je positieve mindset, neem jij vanaf nu je leven in handen en kom je uit de dagelijkse 'sleur'.   Stel je open voor het erkennen van je kerntalenten en Solut geeft je de garantie op geluk voor de rest van je leven.

Passie, enthousiasme, inzet en talentontwikkeling zijn vier ingrediënten die bijdragen tot plezier in het leven.  Laat dat net dé stokpaardjes van Solut zijn en jouw ticket tot succes in je leven!

 

Waarbij kan Solut helpen?

  • Levensoriëntatie privé- en werkgerelateerd
  • Jobprofiel opstellen dat aansluit bij je talenten/persoonlijkheid
  • Begeleiden van keuzeprocessen
  • Opstellen en beoordelen van je cv
    Maak nu een afspraak >>

 

Tijd voor verandering, ken je kerntalenten

Aan de hand van een online vragenlijst en een individueel gesprek bepalen we JOUW kerntalenten, Kerntalenten zijn je natuurlijke aanleg, je sterke eigenschappen, een blauwdruk van je persoonlijkheid. Het kennen van je kerntalenten is een eye-opener en werkt verhelderend bij het maken van de juiste keuzes op gebied van je studie, je werk en je persoonlijk leven. Als je precies weet wat je sterke kerntalenten zijn, dan kan je beter kiezen welke job er écht bij jou past.

Maak nu een afspraak >> 

 

Solut is jouw loopbaanbegeleider

Solut is jouw persoonlijke coach om via de analyse van je kerntalenten de vertaalslag te maken naar je werk- en privéleven. Je krijgt inzicht in jezelf en we zetten je op weg met praktische tips & tricks die je in je kracht zetten en een flinke mentale boost geven om de verandering te kunnen maken. Een nieuwe job kunnen we je niet beloven, maar wel een oriëntatie en een gouden leidraad om je carrière nieuw leven in te blazen.

Kostprijs loopbaanbegeleiding (loopbaancheques VDAB)

Sessies kunnen bekostigd worden met een loopbaancheque van de VDAB ter waarde 40 euro. Eén cheque geeft recht op 4 uur begeleiding. Afhankelijk van je persoonlijke vraag zijn extra opvolggesprekken mogelijk. De coaching duurt zolang jij het nodig vindt, met een maximum van 8 uur.


Ben je geïnteresseerd in een loopbaancoaching?
Solut is er helemaal klaar voor! Maak nu een afspraak >>

 

 

Contact

Wijngaardenweg 1, 3800 Sint-Truiden
solut.bvba@gmail.com
T 0496 40 89 50
Sitemap

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x