$type=slider$sn=0$l=0$m=0$show=home

$show=home$Over Solut

Solut, strategische groeipartner en expert in personeelszaken van A tot Z op maat van KMO’s. From Hire to Fire: Rekrutering & Assessment, Sociale Audit en Personeelsadvies, Personeelsadministratie en Payroll, Team- & Management Coaching, Interim HR management, Opleiding & Advies en Individuele Loopbaanbegeleiding. Solut ontzorgt je van de personeelstaken, om tijd en geld te besparen, met gemotiveerde werknemers.

$type=three$m=0$c=3$rm=1$show=home

[DIENSTEN]_$type=three$m=0$h=200$rm=0$l=1$c=9$sn=0$p=1$show=home

[TEAMLEDEN]_$type=carousel$h=150$cls=6$c=12$show=home

Thérèse

HR in hart en nieren met een grote professionaliteit, loyaliteit en een gedreven werklust met een positieve mindset 


📧 therese.derwael@solut-hr.be 
📞+32(0)494 170 275 Thérèse Derwael, Solut-HR
Thérèse kan beschreven worden als een zeer intelligente, hard werkende, gedreven HR-collega, alsook een zeer timide, sociale en behulpzame dame.

Om al deze redenen kwam zij er maar niet toe om over zichzelf te schrijven.  Daarom zijn wij het aan haar vroegere managers en klanten gaan vragen.

Hier lees je enkele referenties:

Diederik Jacobs, gedelegeerd bestuurder van Ortec meldt hetvolgende:  Thérèse zorgde ervoor dat de het hele HR-gebeuren gereorganiseerd en gestructureerd werd op een manier die onze verdere groei toeliet. Het verloningsbeleid werd herzien en gerelateerd aan de functieclassificatie, competenties & talenten. De verantwoordelijkheidsdomeinen van de verschillende functies werden duidelijk in kaart gebracht waardoor de evaluaties correct en gestructureerd konden gebeuren.
Ze maakte optimaal gebruik van tewerkstellingsmaatregelen en wist een netwerk uit te bouwen dat een vlotte toestroom van nieuwe productie-arbeiders mogelijk maakte.
Thérèse zorgde ook voor een degelijk diversiteitsbeleid en koppelde daaraan overlegmomenten die ervoor zorgden dat het wederzijdse begrip en de onderlinge samenwerking binnen de onderneming sterk verbeterden. Ze bewees daarmee dat tijd en middelen investeren in een goede onderlinge samenwerking en verstandhouding, hand in hand gaan met goede bedrijfsresultaten. Dit was een van haar mooiste verwezenlijkingen die mij als bedrijfsleider ook het gevoel gaven dat je voor iedereen iets kan betekenen en écht een verschil kan maken.

Wim van Ortho Group meldt over Thérèse: 

Ik kon altijd rekenen op de positieve samenwerking van Thérèse (ook in moeilijkere momenten, of tijden van chaos).  Thérèse deed alles met de grootste zorg, discretie, professionaliteit, loyaliteit en betrokkenheid.  Ze had daarbij ook steeds de belangen van zowel de werkgever als die van de werknemers voor ogen en ze wilde het maximale doen om beide partijen te verzoenen.  Alles gebeurde in goed constructief overleg, ze zocht steeds naar manieren om het beste uit een situatie te halen. Door maximaal gebruik te maken van tewerkstellingsmaatregelen en structuren voor ontwikkeling en inwerking van medewerkers op te zetten, realiseerde ze stevige besparingen op personeelskosten.  Ze was steeds geïnteresseerd bij het lot van de personeelsleden en ondernam actie om de betrokkenheid van het personeel met de onderneming te optimaliseren.  Zonder haar steun en toewijding in het coördinerend team, haar projectmatige aanpak, werkernst, werkenergie en haar niet aflatende wil om een positieve sfeer te zetten, had deze taak voor mij veel moeilijker geweest.

$type=two$show=/p/q-a.html$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1

$type=two$m=0$l=1$c=2$p=0$show=/p/QuickScan.html

$type=two$show=/p/blog.html$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1

$type=three$m=0$h=200$rm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/wie-is-wie.html

$type=blogging$m=0$rm=0$l=0$show=/p/over-ons.html

$type=list$m=0$c=20$p=1$show=/p/faq.html

$type=three$c=18$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/referenties.html

$type=two$m=0$l=1$c=2$p=0$show=/p/subsidies.html

$type=grid$m=0$sn=0$rm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/diensten.html

$type=three$au=0$cm=0$l=1$c=9$p=1$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/quickscan.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/kmo-portefeuille.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/contact.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/agenda.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/over-ons.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=post

Naam

Audit,2,blog,59,Diensten,5,faq,12,in de kijker,76,nieuws,97,nieuwsbrief,47,Openstaande vacatures,3,q&a,3,referenties,61,slider,6,subsidies,2,team,8,Top kandidaten,16,
ltr
item
Solut Passion for HR: Thérèse
Thérèse
https://1.bp.blogspot.com/-DBp7cLw9ugs/XaRmccpo53I/AAAAAAAAWG0/LeKeB1OJO9IyYPKuYKr0Ul9bYamdmTgWQCNcBGAsYHQ/s320/rsz_solut-droneport-160.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-DBp7cLw9ugs/XaRmccpo53I/AAAAAAAAWG0/LeKeB1OJO9IyYPKuYKr0Ul9bYamdmTgWQCNcBGAsYHQ/s72-c/rsz_solut-droneport-160.jpg
Solut Passion for HR
https://www.solut-hr.be/2018/01/therese-derwael-hr-generalist.html
https://www.solut-hr.be/
https://www.solut-hr.be/
https://www.solut-hr.be/2018/01/therese-derwael-hr-generalist.html
true
1717154096694814607
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Ontdek alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief SEARCH ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy